Megsértődnél?

Te hogy reagálsz, ha a párod elfelejti névnapodat? Vagy az évfordulótokat?

Lehet, hogy csak azért vagyok ilyen toleráns, mert már velem is előfordult, hogy megfeledkeztem házassági évfordulónkról, mégis azt mondom, nem törnék pálcát a párom feje fölött, ha elmulasztaná megünnepelni.

Jó! A születésnapját mindig nagy ováció veszi körül. Az évfordulókkal azonban… nem tudom.

Miért tanakodom most ezen ennyit?

Viszonylag rövid idő leforgása alatt három olyan hölggyel találkoztam, akik évek múltán is párjuk fejéhez vágják, hogy nem emlékeztek meg házasságuk (vagy megismerkedésük) fordulónapjáról. A legutóbbi hölgy, aki, mint örök sérelmet ezt felhozta, hét évvel ezelőtti megfeledkezésről dohog! Hét év alatt nem tudta megbocsátani, rendezni, elfelejteni, hogy a férjének nem jutott eszébe az alkalom! Hét éve!

A megoldás

Én pedig, tudod, mit mondok?

Azt mondom, előzd meg a bajt! Ahelyett, hogy megsértődnél, vagy morognál, zsörtölődnél és fennhangon nyalogatnád a rajtad esett mérhetetlen sérelem karcát, cselekedj!

Tudom is én! Néhány nappal a Nagy napot megelőzően kezdd el feldíszíteni a lakást és kérd ki párod véleményét! (Ha esetleg nem venné észre igyekezeted:)))

Mindent talán ne mondj el neki, de avasd be néhány részletbe, mit tervezel arra a napra!

Lódítsd meg a fantáziád és tégy valamit – előtte is!

Szeretettel,

Eszter

Kiemelt tartalmaim

Ezek is érdekelhetnek...

Mikor felkúrod magad

Mikor felkúrod magad

A történet röviden Néhány éve, amikor még külföldön éltünk, csupa jóságból átadtuk szép kis lakásunkat egyik rokonunknak. Gondoltuk, lesz, aki vigyáz rá, közel is van

Tovább olvasom »
Megsértődnél?

Megsértődnél?

Te hogy reagálsz, ha a párod elfelejti névnapodat? Vagy az évfordulótokat? Lehet, hogy csak azért vagyok ilyen toleráns, mert már velem is előfordult, hogy megfeledkeztem

Tovább olvasom »
Merev vagy Heves

Merev vagy heves?

Te milyen családban nőttél fel? Sokat beszélgettetek? Mikor gyermek voltál, bővelkedtetek közös programokban? Szüleiddel bátran, nyíltan kifejeztétek érzelmeiteket? Elmondhattad örömöd, bánatod? És most hogyan élsz?

Tovább olvasom »

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Mielőtt elhagyod az oldalt

Töltsd le

A magabiztos döntéshozatal 5 lépése

című ingyenes füzetet,
és szabadulj meg a döntéseket megelőző feszültségtől!