Ultrarövid terápiás konzulens Budapesten

Hejja Eszter

„A jövőnket nem aggodalmasan találgatni kell, hanem hittel megálmodni, reménnyel megtervezni és bátorsággal megvalósítani.” 

 

– Dr. Buda László

Hogyan lettem Ultrarövid terápiás konzulens?

Kilátástalanságból az önismeret útjára

Biró Eszter vagyok, filantróp.

17 éves korom óta pszichológus szeretnék lenni. Mégsem lettem az. Valahogy mindig visszatartott valami. Később, amikor a coach tanfolyamok elkezdődtek, felcsillant a szemem: ó, igen, majd coach leszek. Végül coach sem lett belőlem.

Aztán, 2021 nyarán elestem kerékpárral egy vasúti átjáróban. A könyököm kificamodott, de nagyobb bajom szerencsére nem lett. Itthon ültem a felkötött karommal, és ezt a pihenőidőt is tanulással, önmagam fejlesztésével töltöttem. Képeztem magam.

Így bukkantam rá dr. Buda László előadásaira. Olyan címek ütötték meg a szemem, mint Öngyógyítás, Beszélj a szerveidhez, Kommunikálj a testeddel. Elkezdtem hallgatni őket és akkor, ott, azt éreztem: Szívemből szól! Ezeket a tanokat, eszméket kerestem egész életemben!

Innentől aztán nagyon hamar megszületett a döntés, beiratkoztam 2021 októberében indult Ultrarövid terápiás konzulens képzésére! Életem legjobb elhatározása volt.

Tudod, mit szeretnék? Ha egészségesebben, fájdalomtól, betegségektől mentesebben, boldogabban élnénk. Ha minél inkább szeretnénk és elfogadnánk önmagunkat.

„Az élet mindennel, akár jóval, akár konfliktusokkal, kritikákkal együtt is ajándék.”

– Dr. Buda László

Nincs ki a fájdalmat önmagáért szeretné, ki törekedne rá és birtokolná, csupán a fájdalomért...

A Holtak Üzenete

A Holtak Üzenete

Szerinted manapság több pillangó repdes a világban, mint régebben, mondjuk néhány évvel ez előtt? Fogalmam sincs, hogy eddig csak én nem vettem őket észre, vagy

Tovább olvasom »
Értetlenek

Értetlenek

Ha nekem egyetlen feliratot kellene kiszögeznem Egerben, a Dobó téren, Budapesten, a Vörösmarty téren vagy bárhol másutt, a város főterén, az tudod, mi lenne? Mindjárt

Tovább olvasom »

Mielőtt elhagyod az oldalt

Töltsd le

A magabiztos döntéshozatal 5 lépése

című ingyenes füzetet,
és szabadulj meg a döntéseket megelőző feszültségtől!