Ultrarövid terápiás konzulens Budapesten

Hejja Eszter

„A jövőnket nem aggodalmasan találgatni kell, hanem hittel megálmodni, reménnyel megtervezni és bátorsággal megvalósítani.” 

 

– Dr. Buda László

Hogyan lettem Ultrarövid terápiás konzulens?

Kilátástalanságból az önismeret útjára

Hejja Eszter vagyok, filantróp.

17 éves korom óta pszichológus szeretnék lenni. Mégsem lettem az. Valahogy mindig visszatartott valami. Később, amikor a coach tanfolyamok elkezdődtek, felcsillant a szemem: ó, igen, majd coach leszek. Végül coach sem lett belőlem.

Aztán, 2021 nyarán elestem kerékpárral egy vasúti átjáróban. A könyököm kificamodott, de nagyobb bajom szerencsére nem lett. Itthon ültem a felkötött karommal, és ezt a pihenőidőt is tanulással, önmagam fejlesztésével töltöttem. Képeztem magam.

Így bukkantam rá dr. Buda László előadásaira. Olyan címek ütötték meg a szemem, mint Öngyógyítás, Beszélj a szerveidhez, Kommunikálj a testeddel. Elkezdtem hallgatni őket és akkor, ott, azt éreztem: Szívemből szól! Ezeket a tanokat, eszméket kerestem egész életemben!

Innentől aztán nagyon hamar megszületett a döntés, beiratkoztam 2021 októberében indult Ultrarövid terápiás konzulens képzésére! Életem legjobb elhatározása volt.

Tudod, mit szeretnék? Ha egészségesebben, fájdalomtól, betegségektől mentesebben, boldogabban élnénk. Ha minél inkább szeretnénk és elfogadnánk önmagunkat.

„Az élet mindennel, akár jóval, akár konfliktusokkal, kritikákkal együtt is ajándék.”

– Dr. Buda László

Nincs ki a fájdalmat önmagáért szeretné, ki törekedne rá és birtokolná, csupán a fájdalomért...

"Az uram megvert"

„Az uram megvert”

„Az uram megvert” című írásom az események átértékeléséről szól. Ne aggódj, nem az én „uramról” van szó. És nem vert meg senki. Sőt, valójában azt

Tovább olvasom »
Stressz ellen 5 lépésben

Stressz ellen 5 lépésben

Igen, velem is előfordul, hogy megérint a stressz szele. Csakhogy már nem engedem, hogy legyűrjön! Összegyűjtöttem Neked azt az 5 leghatásosabb eszközt, amelyek segítségével már

Tovább olvasom »

Mielőtt elhagyod az oldalt

Töltsd le

A magabiztos döntéshozatal 5 lépése

című ingyenes füzetet,
és szabadulj meg a döntéseket megelőző feszültségtől!