Függőség, amelyről nem beszélünk

 
„A családok, melyek együtt játszanak, együtt maradnak”
 

Ki sem látszol a munkából, azt sem tudod, hova kapj, gyermekeid mégis ott tobzódnak körülötted és azt kérik, játssz velük? Csodálatos anyuka szeretnél lenni, mindig arról álmodtál, hogyan neveled gyermekeidet békés egyetértésben, harmóniában? Most pedig szégyenled magad, mert időnként azt kívánod, bárcsak újra nyitna az iskola, ahol ellennének és nem a te véredet szívnák egész álló nap?

Ne aggódj!!!!! Nem vagy egyedül!!!!

Engedd meg, hogy segítsek! Olyan tippeket, trükköket szeretnék megosztani veled, melyek segítenek abban, hogy felmerülő nehézségeink ellenére boldog, kiegyensúlyozott életet éljünk családtagjainkkal a mindennapokban is! Hidd el, van más megoldás, mint a tablet, a számítógép, az okostelefon vagy a televízió!

Tudod, mitől féltelek? Pontosabban, talán nem is téged féltelek ettől, sokkal inkább gyermekeidet! Attól, hogy elveszítik képzelőerejüket, fantáziájukat, alkotókedvüket, kreativitásukat, problémamegoldó képességüket és megannyi mást! Ha ilyen tempóban engedjük őket gépezni, beszélgetni sem tudnak majd egymással előbb-utóbb! Sajnos, nem egy példát láttam már rá!

Heracleitus azt mondta: „A családok, melyek együtt játszanak – együtt maradnak. ” Ez az idézet a mottóm lett, melyet szívem szerint minden nappaliban, étkezőben, hálószobában a falra festenék.

A játékokon, az idő tartalmas eltöltésén túl természetesen beszélünk majd környezetvédelemről, egészséges ételekről, receptekről, sokmindenről, ami gyermekeink fizikai, szellemi, érzelmi és akár spirituális fejlődéséhez szükséges! Még csak drága, csillogó-villogó játékokat sem kell vásárolnod ehhez!

Megtisztelve érezném magam, ha elfogadnád csütörtöki leveleimet és csatlakoznál „Cselekvő Csütörtök” klubomhoz! Más teendőd nincs is, mint rákattintani a „Feliratkozom” gombra.

Szeretettel
Eszter

Ha ismersz valakit, aki ugyancsak szívesen olvasná soraimat, kérlek, oszd meg vele! Köszönöm!
Eszter

 

Kiemelt tartalmaim

Ezek is érdekelhetnek...

"Az uram megvert"

„Az uram megvert”

„Az uram megvert” című írásom az események átértékeléséről szól. Ne aggódj, nem az én „uramról” van szó. És nem vert meg senki. Sőt, valójában azt

Tovább olvasom »
Stressz ellen 5 lépésben

Stressz ellen 5 lépésben

Igen, velem is előfordul, hogy megérint a stressz szele. Csakhogy már nem engedem, hogy legyűrjön! Összegyűjtöttem Neked azt az 5 leghatásosabb eszközt, amelyek segítségével már

Tovább olvasom »

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Mielőtt elhagyod az oldalt

Töltsd le

A magabiztos döntéshozatal 5 lépése

című ingyenes füzetet,
és szabadulj meg a döntéseket megelőző feszültségtől!