Végtelen Ajándék

Végtelen Ajándék

 

Végtelen Ajándék cimű irásom egy kis, ám fantasztikus ajándéról. Javaslom, készitsd el Szeretted számára! Kapcsolatotok mélyül ezáltal.

 

Te megvettél már minden ajándékot karácsonyra?

 

Én nem.

 

Azt a meglepetést azonban, melyről most írok neked, közel egy éve készítem. Hidd el, nem nagy dolog, mégis, óriási.

 

Ez a kis füzet, melyet a képen látsz. Tavaly karácsonykor kezdtem el beleírni a férjem jó tulajdonságait. Minden nap egyet. Hogy aznap mi tetszett benne, mit csodáltam rajta, minek örültem a legjobban. Beleírtam egy aznapi szép szavát. Egy kedves gesztusát. Egy olyan tettét, ami ott és akkor boldogsággal töltött el.

 

Húsz éve élünk együtt. Én azóta is imádom. Mégis, valahogy úgy érzem, újra közelebb kerültünk egymáshoz. Azzal, hogy nap mint nap a jót kerestem benne, még inkább elmélyítette a kapcsolatunkat.

 

Még van egy pár nap karácsonyig. Ha csak egy héten át vezetsz egy ilyes füzetet…

 

 

 

Kiemelt tartalmaim

Ezek is érdekelhetnek...

A Holtak Üzenete

A Holtak Üzenete

Szerinted manapság több pillangó repdes a világban, mint régebben, mondjuk néhány évvel ez előtt? Fogalmam sincs, hogy eddig csak én nem vettem őket észre, vagy

Tovább olvasom »
Értetlenek

Értetlenek

Ha nekem egyetlen feliratot kellene kiszögeznem Egerben, a Dobó téren, Budapesten, a Vörösmarty téren vagy bárhol másutt, a város főterén, az tudod, mi lenne? Mindjárt

Tovább olvasom »
Merev vagy Heves

Merev vagy heves?

Te milyen családban nőttél fel? Sokat beszélgettetek? Mikor gyermek voltál, bővelkedtetek közös programokban? Szüleiddel bátran, nyíltan kifejeztétek érzelmeiteket? Elmondhattad örömöd, bánatod? És most hogyan élsz?

Tovább olvasom »

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Mielőtt elhagyod az oldalt

Töltsd le

A magabiztos döntéshozatal 5 lépése

című ingyenes füzetet,
és szabadulj meg a döntéseket megelőző feszültségtől!