Kihívás I.

Ha szépen kérlek, megnézed facebook oldalamat? LogitoGames

Találsz rajta egy kihívást, ami tulajdonképpen egy kihívás-sorozat februárra. Minden héten küldök egy „feladatot”, melyben felkérlek, hogy az adott héten át végezd családoddal együtt. Hiszem, és tudom, minőségi változás, javulás áll be életetekben, ha veszitek a fáradtságot, rászánjátok az időt, energiát, és aktívan  bekapcsolódtok!

Mint láthatod, az első, egy sportos, fizikai „megmérettetés”. Bármi lehet!

Rendezzetek lovagi tornát, dobjatok célba (akár babszemeket konzerves dobozba), birkózzatok, lőjetek célba (nurf-fel kupakot a példa kedvéért), de valójában tényleg mindegy, milyen mozgásos tevékenységet végeztek! Lényeg, hogy együtt legyetek, élvezzétek – és ne csak üldögéljetek!

Néhány évvel ezelőtt, mikor Bergamo-ban éltünk, kisfiam – az egyik barátja invitálására  – beiratkozott krav magára. Imádta! Szimpatikus volt az edző, a társai, de azt hiszem, legfőképp (ha nagy szavakat szeretnék használni), a sport mögött húzódó filozófia fogta meg. Hogy ugyanis nem támadunk, nem az ellenségeskedés a cél, de ha mégis netalán olyan helyzetbe kerülsz, amikor és ahol meg kellett védened magad, tudd, hogyan cselekedj. Hasznos tudás mindenkinek.

Mikor hazaköltöztünk, ő maga, kisfiam kérte, hadd folytassa ezt a sportot. Találtam is egy önvédelmi klubot, ahol képzeld el, első beszélgetésünkkor azt javasolta az edző, iratkozzam be én is! Én?!!! Soha életemben nem végeztem ilyen jellegű tevékenységet, sportot…. Nem baj, nem baj, nyugtatott meg, higgyem el, nagyon jó/hasznos/pompás közös program szülőnek-gyermeknek.

Tényleg az! Kipróbáltuk, sőt, nemcsak hogy kipróbáltuk, jártunk jó féléven át (míg a vírus miatt bezárni nem kényszerültek) és tényleg pompás elfoglaltság a közös sport, az együttes fizikai megterhelés/aktivitás! Csak biztatni tudlak! Próbáld ki!

Kiemelt tartalmaim

Ezek is érdekelhetnek...

A Holtak Üzenete

A Holtak Üzenete

Szerinted manapság több pillangó repdes a világban, mint régebben, mondjuk néhány évvel ez előtt? Fogalmam sincs, hogy eddig csak én nem vettem őket észre, vagy

Tovább olvasom »
Értetlenek

Értetlenek

Ha nekem egyetlen feliratot kellene kiszögeznem Egerben, a Dobó téren, Budapesten, a Vörösmarty téren vagy bárhol másutt, a város főterén, az tudod, mi lenne? Mindjárt

Tovább olvasom »
Merev vagy Heves

Merev vagy heves?

Te milyen családban nőttél fel? Sokat beszélgettetek? Mikor gyermek voltál, bővelkedtetek közös programokban? Szüleiddel bátran, nyíltan kifejeztétek érzelmeiteket? Elmondhattad örömöd, bánatod? És most hogyan élsz?

Tovább olvasom »

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Mielőtt elhagyod az oldalt

Töltsd le

A magabiztos döntéshozatal 5 lépése

című ingyenes füzetet,
és szabadulj meg a döntéseket megelőző feszültségtől!